Bleskurychlá přeprava nákladů

Dobrý den, potřebuji, abyste u mě byli za 2 a půl hodiny, zvládnete to?

Spolehněte se, pane, budeme tam!

Takhle nějak vypadal telefonní hovor, který jsme obdrželi před pár dny. Zákazník potřeboval rychle přepravit velký náklad z Rozvadova do Berouna a protože se už rozkřiklo, že na podobné zakázky jsme opravdu machři, obrátil se právě na nás. A udělal dobře. Náš tým profesionálů naskákal do auta a než bys řekl „stěhování“, vyrazili jsme rychlostí světla do Rozvadova.

Náklad jsme naskládali do vozu tak šikovně, že by i zdatným hráčům Tetrisu pravděpodobně spadla brada. Díky tomu jsme zákazníkovi ušetřili peníze, protože se náklad vešel do menšího auta. Jakmile bylo naloženo a vše bezpečně upevněno, vydali jsme se ihned na další cestu, aby náklad dorazil do cíle co nejdříve.

Zaujal vás náš příběh? Svěřte i vy svůj náklad do rukou našich profesionálů.

 

Proč využít služeb Stěhování GMS Praha?

  • bezkonkurenční časová flexibilita –⁠ Víkend, svátek, půlnoc… prostě kdy si řeknete. Ve většině případů jsme schopni přijet do 3 hodin od zavolání.
  • široká nabídka služeb –⁠ kromě přepravy nákladů nabízíme také balící, úklidové, skladovací, stěhovací nebo třeba montážní služby (na kompletní nabídku našich služeb se můžete podívat ZDE)
  • výhodné ceny
  • otevřenost nestandardním požadavkům
  • profesionalita a spolehlivost

 

Váháte? Napište nám přes online chat o všem, co vás zajímá. Odpovíme obratem!